De nageltrends voor 2020 om je volgende manicure te inspireren

De beste At-Home Gel Manicure Kits
April 12, 2020
MAC Cosmetics zal later deze maand nog steeds zijn tweede Selena Makeup Collection uitbrengen
April 12, 2020

De jaren 2010 waren misschien het decennium waarin nail art opblies (bedankt, Instagram), maar we hebben een vermoeden dat 2020 net zo spannend zal zijn in de wereld van manicures. Van frisse kijk op oude favorieten tot totaal nieuwe ideeën, hier zijn de beste en meest gewaagde nageltrends die je 2020 kunt verwachten, gebaseerd op de landingsbanen, de feeds van onze favoriete nagelexperts en meer.

In de sterren

Verwacht dat kosmische manen met een dierenriemthema sneller opduiken dan je kunt zeggen “Mercurius in retrograde”.

Minder astrologisch specifiek maar even trendy? Een mooie maan-en-sterren-opstelling, zoals deze look van N.Y.C.’s Vanity Projects.

Tinten blauw

“Classic Blue” is misschien Pantone’s 2020 Color of the Year, maar de blues van alle variaties zullen groot zijn, zoals dit niet te missen kobalt.

Celebrity-nailartiest Elle liet een diepere groenblauwe tint zien als je de voorkeur geeft aan iets mysterieus.

Dunne French Manicure

De Alice & Olivia en Khaite (foto) lente 2020 toont beide modellen die Franse manis dragen – alleen de traditionele witte lijn was superdun. Het effect? Extra verlenging, vooral voor korte nagels.

De extravagante look van nagelartiest Tom Bachik is nog chiquer dankzij een dubbele lijn van contrasterend zwart en wit.

Melkachtig Ombré

Wie wist dat ombré zo elegant kon zijn? Het enige wat je nodig hebt om het subtiele ontwerp van nagelkunstenaar Mei Kawajiri te kopiëren, is een zelf te bouwen, pure nagellak met een vleugje glans.

Bovendien ziet het er net zo cool uit zonder glans en de minste lavendel.

Verloop nagels

De look die je overal op Instagram ziet, is ook het gemakkelijkst. Kies gewoon vijf tinten in een vergelijkbare kleurenfamilie voor een nail-art-visual, zonder echt kunst te doen.

Voor een frisse neus probeer je de neutrale take van Betina Goldstein na.

Comments are closed.