De beste At-Home Gel Manicure Kits

De beste nail art-ideeën voor de lente van 2020
April 12, 2020
De nageltrends voor 2020 om je volgende manicure te inspireren
April 12, 2020

Of je nu de bezoeken aan je nagelsalon mist, je probeert een beetje geld te besparen op manicures, of je wordt gewoon gek, dit is het moment om te leren hoe je je eigen gelmani kunt doen. In tegenstelling tot gewone manicures voor thuis, heeft gel geen droogtijd nodig, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt (die epische puzzel van 5000 stukjes zal zichzelf immers niet in elkaar zetten). Breng de spa naar je toe, verwijder veilig je oude gelmani, dan is het tijd om aan de slag te gaan. We hebben de beste opties gevonden om je gelmani thuis aan te brengen, van starterkits tot verlichting – plus een supereenvoudige cheat.

• Gel Manicure Kit

• Salon Pro Gel Starter Kit

• MINI-starterkit

• Foundation Pro Kit Pro LED-lampje

• Gel Couture Polish en Top Coat

• Gel Nagellak Starter Kit

• Gel UV-nagellamp

Comments are closed.