De beste nail art-ideeën voor de lente van 2020

Wild Nail Art is populair op de Grammy’s van 2020
April 12, 2020
De beste At-Home Gel Manicure Kits
April 12, 2020

De landingsbanen in het voorjaar van 2020 dienden een grote manicure-inspiratie – van wilde prints uit de jaren 80 tot een frisse kijk op de Franse manicure. Verderop, de coolste nail art-looks om je volgende salonafspraak te inspireren, plus de nagellakken die je nodig hebt om dezelfde exacte look te krijgen.

Pattern Play

‘We leunen tegen de wilde kant van de jaren 80 aan’, zei manicure Miss Pop. Ze gebruikte een combinatie van No Place Like Chrome, Mod Square, In the Cab-ana, Butler Please, Hay There en Licorice van Essie om de geometrische look te creëren.

“Vrouwen zijn op zoek naar leuke, herkenbare nagellooks voor elke dag”, zei nagelkunstenaar Gina Edwards backstage. “Ik wilde de leuke draagbaarheid van Rebecca Minkoff’s Fall 2019-collectie spelen met draagbare KISS-accentnagels. Elk ontwerp is trendy zonder aanmatigend te zijn. . ‘

Hoe helderder en brutaler je nagels dit seizoen zijn, hoe beter. Ga voor vintage patronen als je inspiratie nodig hebt voor een kleurrijk ontwerp.

Edwards gebruikte KISS Gel Fantasy Nails in Bookworm, KISS Halloween Gel Fantasy Nails in Binx, Haunted, Skellington en Cruella, KISS Masterpiece Nails in Kitty Gurl

De nieuwe Fransen

Julie Kandalec combineerde een seafoam groene nagellak met een zilveren dikke glitter om een ​​van de meest verse versies van een Franse mani te creëren die we ooit hebben gezien.

Nagelkunstenaar Betina Goldstein creëerde een “dubbele hoek Franse” manicure voor Kith met Essie Mademoiselle en Blanc.

Nog een frisse kijk op een klassieker: een Franse manicure met tips in bladgoud in plaats van roomwitte lak.

“De collectie is geïnspireerd op dit idee van Americana-klassieker. De French manicure is altijd een tijdloze nagellook geweest, maar net als dit ‘New America’ wilden we een beetje een twist toevoegen ‘, aldus Miss Pop, Lead Manicurist voor ZOYA bij Prabal Gurung.

Nagels werden ook backstage geschilderd in een French Manicure-stijl bij Nicole Miller, maar de punt was geschilderd in een opvallende tint oranje, roze of geel.

“De look is romantisch, schoon en minimaal”, zei Goldstein over de op de jaren 90 geïnspireerde klassieke Franse manicure met een flinterdunne punt bij Khaite.

Chanel loopt altijd voorop als het gaat om nagelkleurentrends, en je kunt dus verwachten dat hun nieuwe, op de woestijn zonsondergang geïnspireerde lente / zomer 2020-collectie dit seizoen overal op je Instagram staat.

Comments are closed.