Wild Nail Art is populair op de Grammy’s van 2020

De beginnershandleiding voor acrylnagels
April 12, 2020
De beste nail art-ideeën voor de lente van 2020
April 12, 2020

Nagels zijn terug. Dat wil zeggen, als de beroemdheden op de rode loper van 2020 Grammy Awards überhaupt iets te zeggen hebben. Hoewel nail art nooit echt ergens heen ging, was het niet zo’n grote trend als begin 2010. Maar Lizzo, Billie Eilish en Rosalía droegen allemaal ultralange en gedurfde nagelontwerpen om de grootste avond van muziek te vieren. Bekijk hun verbluffende ontwerpen hieronder van dichterbij en maak je klaar om je manicure te bellen.

Billie Eilish

De “Bad Guy” zangeres droeg Gucci van top tot teen tot aan de spijker. Ze droeg een zwart pak met het Gucci-logo in het groen op de rode loper, compleet met groene Gucci-logo’s op extra lange, vierkante nagels. De groene tinten in haar outfit en op haar nagels bootsten de kenmerkende elektrisch-groene wortels in haar haar na.

Rosalia

“Sinds mijn zestiende hield ik altijd van nail art, en het werd alleen maar gekker en gekker”, zei Rosalía op de E! rode loper preshow. De zangeres droeg lange, taps toelopende nagels bedekt met brokken zilverkleurige strass steentjes. De showstopping-klauwen waren te zien toen ze tijdens de pre-uitzending haar Grammy voor Best Latin Rock, Urban of Alternative Album voor “El Mal Querer” ophield.

Lizzo

Acht Grammy-nominaties in één nacht vragen om één grote manicure op maat. Met een prachtige strapless witte Versace-jurk, Lorraine Schwartz-juwelen en een zachte sjaal zag Lizzo eruit als een klassieke Hollywood-bom. Marko Monroe, de stylist van de zanger, vertelde Booth Moore van WWD dat de look was geïnspireerd door mensen als Marlene Dietrich, Madonna en Whitney Houston. Maar Lizzo’s elektrische persoonlijkheid kwam naar buiten in haar nagels: wit geverfd, passend bij haar jurk, met nummer acht geverfd in metallic glitter in het midden van elke nagel, en druppelende stenen hingen aan de puntige uiteinden.

Comments are closed.