De beginnershandleiding voor acrylnagels

De reden waarom u uw wimperextensies nooit thuis mag verwijderen
April 12, 2020
Wild Nail Art is populair op de Grammy’s van 2020
April 12, 2020

Acrylnagels bestaan ​​al tientallen jaren, maar hebben de laatste jaren een opleving doorgemaakt dankzij een combinatie van beroemdheden, Instagram en onze collectieve obsessie voor nailart. Geweldig voor degenen die hun nagels lengte en kracht willen geven, acryl kan ook een groter, meer gelijkmatig gevormd canvas creëren voor degenen die van ingewikkelde nagelontwerpen houden. Denkt u erover om de look uit te proberen? We vroegen Hannah Lee, Sally Hansen nagelexpert en professionele manicure, om het proces af te breken, hoe ze in topvorm te houden en alle andere goede dingen om te weten.

Wat zijn acrylnagels?

Snelle wetenschapsles: acrylverf is een combinatie van een vloeibaar monomeer en een poederpolymeer dat een pasta vormt die aan de natuurlijke nagel is gehecht. Het krijgt dan de gewenste vorm, waar het op zijn plaats uithardt om kracht, lengte en dikte aan de nagel toe te voegen.

Hoe verschillen acrylnagels van gelnagels?

Beiden voegen een versterkende laag toe aan de nagel, maar gels hebben een UV-licht nodig om uit te harden. “Acrylverf is veel sterker dan gel, wat ze duurzamer maakt”, zegt Lee. “Als je je nagel flink wilt verlengen, dan wil je acrylverf, maar als je voor een meer natuurlijke look gaat, dan is gel wat je wilt.”

Zijn acrylnagels veilig?

“Acrylverf krijgt een slechte rap, maar eigenlijk zijn ze niet slechter voor je nagels dan andere kunstnagelproducten”, zegt de manicure. Ze zijn echter niet volledig zonder bijwerkingen – die erger worden als u niet de juiste stappen neemt om voor ze te zorgen. “Het verwijderingsproces kan de natuurlijke staat van je nagels verzwakken, maar als het goed wordt gedaan, veroorzaakt het geen blijvende schade, daarom is het erg belangrijk om een ​​professional ze te laten verwijderen”, legt ze uit. Afgezien van veilige verwijdering, is een van de beste dingen die u voor uw natuurlijke nagels kunt doen, af en toe ademruimte nemen tussen afspraken. “Het wordt aanbevolen om elke drie tot zes maanden een pauze te nemen om acrylverf te krijgen om je nagels te verjongen”, beveelt Lee aan.

Hoe lang gaan acrylnagels mee?

“Acrylverf moet zes tot acht weken meegaan met een vulling die ongeveer elke twee tot drie weken nodig is, afhankelijk van je nagelgroei”, zegt Lee. Niet alleen een vulling krijgen – ook bekend als. een touch-up tussen de onderkant van de nagel en de nagelriem – verbetert het uiterlijk van de manicure, maar het helpt ook om het langer mee te laten gaan. “Vullingen zijn erg belangrijk, want zodra je nagels beginnen te groeien, begint het tillen te gebeuren”, zegt Lee.

Hoe kun je acrylverf langer laten meegaan?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kun je nog steeds je handen gebruiken als je acrylverf hebt, maar Lee raadt het dragen van handschoenen aan tijdens het schoonmaken. “Gebruik ook vochtinbrengende crème en nagelriemolie om je handen en nagels gezond te houden. Ik ben dol op de vitamine E-nagelriemolie van Sally Hansen, ‘zegt ze.

Zoals bij elke behandeling, doe je onderzoek in de salon – de juiste zorg en aandacht voor detail kan de levensduur van je manicure op lange termijn helpen verlengen. Afgezien daarvan dragen de grootste vijanden van acrylverf ze buiten hun levensduur en houden ze de vullingen niet bij, zegt Lee.

Wat is de beste manier om acrylverf te verwijderen?

Wat je ook doet, weersta de drang om ze zelf af te rukken. “De beste en veiligste manier om acrylverf te verwijderen, is door naar je nagelprofessional te gaan om ze op de juiste manier te verwijderen”, benadrukt Lee. ‘Het is belangrijk om niet te proberen ze zelf af te pellen of op een onveilige manier te verwijderen, omdat dit schade kan veroorzaken.’ Het kost wat meer tijd en moeite dan het verwijderen van gewone poetsmiddelen, maar het is het waard. ‘Je nagelstyliste zal hoogstwaarschijnlijk een elektrische vijl gebruiken om de bovenste laag van de acrylverf te verwijderen. Vervolgens worden je nagels meestal in folie gewikkeld met een met aceton gevulde katoenen bal erin om ongeveer 15 minuten te weken. Een nagelriemschijf wordt gebruikt om overtollig acryl te verwijderen, gevolgd door nagelriemolie om de nagels te rehydrateren. ” Dan ben je klaar om te gaan – met je natuurlijke nagels gelukkig nog steeds intact.

Comments are closed.