De reden waarom u uw wimperextensies nooit thuis mag verwijderen

Alles wat u moet weten voordat u een vloerkleed kiest
April 12, 2020
De beginnershandleiding voor acrylnagels
April 12, 2020

Tenzij je het geluk had om toevallig een wimperverlengingsafspraak te hebben net voordat spa’s en salons begonnen te sluiten, kom je waarschijnlijk in de buurt van het punt waarop je wat schaarsheid opmerkt – en wil je het heft in eigen handen nemen. Dus laten we dit toevoegen aan de zeer lange lijst van dingen waarvan we nooit dachten dat we ons erover zouden hoeven afvragen: is er een manier om je eigen wimperextensies te verwijderen terwijl je thuis vastzit, aangezien je ze niet kunt vullen?

Het korte antwoord: Nee. Alsjeblieft niet. Clementina Richardson, beroemde wimperexpert en oprichtster van Enalous Lashes in New York City, legt uit dat er helaas geen vrij verkrijgbare producten of doe-het-zelf-hacks zijn die de lijm veilig kunnen afbreken om je eigen wimperextensions te verwijderen. Als u probeert ze zelf te verwijderen, kunt u uw eigen wimpers uittrekken (omdat de extensions streng voor streng zijn bevestigd), de follikel beschadigen en tot kale plekken leiden die mogelijk nooit meer teruggroeien.

Dus wat kan je doen? Nou, om te beginnen, heb een beetje geduld. Je extensions zullen uiteindelijk verdwijnen met je natuurlijke wimpercyclus (die niet langer dan een paar weken mag zijn), merkt Richardson op. Ten tweede kun je ervoor zorgen dat je je natuurlijke wimpers echt voedt en versterkt, zodat ze zo lang, weelderig en gezond mogelijk zijn als de extensions allemaal zijn verdwenen. Dit geeft je ook een sterke basis om in de toekomst nieuwe wimperextensions aan te brengen.

Hier is hoe Richardson aanbeveelt om voor je natuurlijke wimpers te zorgen:

Houd je wimpers in conditie

Voeg een wimperserum toe aan uw nachtelijke huidverzorgingsroutine, als u er nog geen gebruikt. De avond is het beste, zodat je het serum niet onder mascara legt, en de haarversterkende ingrediënten kunnen binnendringen terwijl je slaapt. Probeer Enalous Lashes Luxuriating Lash Conditioning Serum of GrandeLASH MD Lash Enhancing Serum.

VERMIJD WIMPERSCURLERS

Richardson raadt mechanische wimperkrulspelden af, omdat ze je natuurlijke wimpers kunnen beschadigen door de wimpers aan de wortel uit te trekken of doormidden te breken. Als je de voorkeur geeft aan een gelift uiterlijk, probeer dan een wasbare mascara met een krulformule en afgeronde haren zoals Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara.

SLAP NOOIT IN MAKE-UP

Dit is vooral belangrijk om te onthouden wanneer je minder make-up draagt ​​dan normaal. Als je alleen een vleugje mascara en concealer hebt aangebracht, kan het verleidelijk zijn om je typische nachtelijke reinigingsroutine over te slaan. Maar afgezien van het feit dat het je huid beschadigt, kan de opbouw van oogmake-up je natuurlijke wimpers verzwakken. Om ze gezond en schoon te houden: gebruik een oogmake-up remover (Glossier Milky Oil veegt zelfs waterdicht weg zonder te wrijven of trekken), en reinig vervolgens voorzichtig de rest

Comments are closed.